zaterdag 12 oktober 2013

Banaan-chocoladecake

Deze kokosmeel cake is er weer één om je vingers bij op te eten :)
Oorspronkelijke recept komt van http://www.micook.nl/.

Wat heb je nodig:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een cakeblik in en leg een vel bakpapier in het blik met overhangende randen (dan weet je zeker dat je cake goed uit het blik komt).
Doe alles, behalve de stukjes chocolade, in een grote kom en mix het met de staafmixer tot een mooi glad beslag. Spatel de stukjes chocolade door het beslag en giet alles in het cakeblik.
Zet de cake 30 minuten in de oven. De cake wordt niet goed bruin, dus ga niet af op de kleur maar check het met een sateprikker of de cake gaar is. Goed laten afkoelen zodat de stukjes chocolade weer wat hard kunnen worden en dan smullen maar...

Ik denk dat stukjes walnoot er ook erg lekker door is. Ga ik de volgende keer proberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten