zondag 26 oktober 2014

Detox voetpleisters

Er is een nieuw product aan het assortiment toegevoegd; detox voetpleisters!


Ja ik weet het, het past niet echt bij de andere producten, omdat op een boek na het allemaal voedingsproducten zijn. Maar hoe gezond je ook eet en leeft, je lichaam heeft zo af en toe een grote schoonmaakbeurt nodig. Ik heb zelf de voetpleisters gebruikt en ben er erg over te spreken. Ik ben van mening dat het een mooi product is wat zeker past in het assortiment van Gezond Eerlijk en Bewust.nl.

Uit de folder:"Detox voetpleisters zijn gebaseerd op oude Oosterse recepten voor innerlijke reining. Elke maand worden er zo'n 10-15 miljoen voetpleisters gebruikt in Zuid-Oost Azië! Trimmendous Detox voetpleisters bevatten hoog kwalitatieve, natuurlijke ingrediënten. Ze zijn veilig, eenvoudig en economisch in gebruik. Daarnaast zijn de pleisters bewezen effectief om afvalstoffen te verwijderen en dringen de ingrediënten niet binnen in het lichaam. Deze methode van reinigen is mede gebaseerd op traditionele Chinese geneeskunde, zoals accupunctuur en reflexologie. De zool van de voet is de plek waar de meeste zenuwbanen eindigen. De detox pleisters helpen de balans te vinden in het corresponderende deel van het lichaam, door het gebruik van speciale kruiden en extracten op de reflexologiepunten op de voetzolen,
Ons lymfesysteem verwijdert ongewenste afvalstoffen die hun weg in ons lichaam gevonden hebben. Dit proces is erg belangrijk voor het in stand houden van ons immuunsysteem. Maar het lymfesysteem verliest zijn reinigende functie als het zwak of verstopt is. Daardoor kunnen veel van deze ongewenste afvalstoffen zich langszaam ophopen in het lichaam en het kan zelfs jaren duren voordat de negatieve effecten zichtbaar worden. De symptomen kunnen variëren van hoofdpijn, slechte huidconditie, overgewicht, obstipatie, slechte adem, onrust gevoelens, cellulitus, vermoeidheid en depressiviteit. Innerlijke reiniging met detox voetpleisters ondersteunt de circulatie van vloeistoffen door lymfen en helpt de opgebouwde, ongewenste afvalstoffen te verwijderen. Innerlijke reiniging met de voetpleisters ondersteunt de circulatie van vloeistoffen door lymfen en helpt de opgebouwde, ongewenste afvalstoffen te verwijderen. Dit kan je energie vergroten, spier- en gewrichtspijn verlichten, het immuunsysteem verbeteren en een betere slaap als resultaat hebben."

Zoals ik in het begin al schreef heb ik de pleisters zelf ook gebruikt. In een doos zitten 10 pleisters wat geschikt is voor een 5 daagse kuur. Voordat ik ging slapen deed ik onder elke voet een pleister. Je plakt de patches dan op de pleister en dit plak je onder je voet. De pleisters moeten er zo'n 8-10 uur op zitten, dus s'ochtends als je wakker wordt haal je ze er gewoon weer vanaf. Ik raad wel aan om dan ook even de voeten te wassen zodat er geen plakresten meer aan je voeten zitten.
Vanaf het moment dat ik de pleisters onder mijn voeten deed kreeg ik al snel een warm, prikkelend gevoel in mijn voeten. Ik heb me de eerste avond afgevraagd of ik me dit nou verbeeld of dat het daadwerkelijk zo was... Ik heb het in ieder geval in meer of mindere mate elke avond dat ik de pleisters gebruikte gevoeld. Maar als dat nog niet overtuigend is dat de pleisters ook daadwerkelijk wat doen, dan moet je s'ochtends eens de pleister bekijken. Hij gaat er wit op en komt er (bij mij) donkerbruin en ook niet al te aangenaam geurend vanaf. Dat werd in de loop van de kuur wel minder.
Het resultaat wat ik zelf ervaar is dat ik beter slaap. Van een kennis hoorde ik (na afloop van de kuur) dat mijn huid er beter uitzag. Hoe vreemd idee ik het zelf ook vind om pleisters onder je voeten te plakken om je lichaam te reinigen... HET WERKT ECHT!!!
  
Wil je zelf ook de detox voetpleisters proberen? Een doos met 10 pleisters, wat dus goed is voor 5 dagen, kost €24,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten